[website maken] [website ontwerp] []
[WebCreator]
[Section 1]
[Section 2]
[Section 3]
[Section 4]
[Section 5]
[Formulier]
[]
[Home]

Professioneel profiel


Al ruim 25 jaar heb ik diverse industriele projecten uitgevoerd, onder andere voor liquid bulk terminals, olieraffinaderijen, petrochemische installaties, gasinstallaties, power plants en food-processing installaties.

De laatste jaren heb ik als projectmanager zowel bij ingenieursbureaus als voor owner/operators gewerkt.

 

In mijn projecten heb ik met name klant gerelateerde projectmanagementmethoden gehanteerd zoals o.a die bij SHELL worden toegepast en daar veel ervaring mee opgedaan. Ook heb ik in de jaren zelf een standaard ontwikkeld voor FEL (Front End Loading) en Value Added Practices (Lessons learned, Risk Annalyses, Value engineering, etc.)  

Homepage

Verzoek om Informatie

Verstuur een E-mail

Terug

Volgende  

Deutsch

Italiano

Nederlands

Français

English

Español

Stel Uw vraag door middel van dit  contactformulier

Mijn contact gegevens

Mijn opleidingen,  cursussen en literatuur

Bekopt overzicht van mijn werkervaring

 (kijk op Linked-In voor een uitgebreide versie)

Wat kan ik voor u betekenen

Bekijk mijn persoonlijk en professioneel profiel

Welkom

Quote:

In de veranderende wereld van projectmanagement moet de projectmanager een duizendpoot zijn, waarbij de nadruk steeds meer komt te liggen op zijn soft skills. Maar tegelijkertijd is de druk om alles conform de juiste procedures te doen, sterk toegenomen, zeker in het huidige economische klimaat

  

Bedankt voor uw belangstelling. Mijn naam is Rob van der Neut, ik ben een zelfstandige projectmanager. Mijn ervaring en kennis in industrieële projecten wil ik graag met u als opdrachtgever delen door uw projecten te managen of advies hierover te geven.


Ik ben van mening dat een projectmanager de juiste mix moet kunnen hanteren van harde skills (Projectmanangement methodieken) en zachte skills (communiceren, onderhandelen, motiveren, Coachen, veranderkunde, groepsprocessen, conflict hantering, etc).